Follow:

About

Hoi, ik ben Claire!

claireaboutJe krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Dus, leuk dat je er bent en blijf even hangen, want het wordt nog interessant!

Ik ben hier om te bloggen, zodat ik mijn kennis over voeding, sport en gezondheid kan uitbreiden en tegelijkertijd met jou kan delen. Is dat niet geweldig? Ik ben nu al 2 jaar bewust met voeding bezig, want het eten van tegenwoordig is schadelijk voor ons lichaam op lange termijn.

Ik heb veel experimenten met voeding gedaan, waaronder suikervrij eten, zuivelvrij eten, groene smoothies en gezonde voeding + bijna dagelijks sporten. Ik wil mijn kennis verruimen, door research te doen bij verschillende bronnen, zelf te experimenteren en van anderen te leren. Je mag alles van me denken, zolang je het maar weer vergeet. Grapje!

Nog belangrijk om te weten is dat ik 21 jaar ben en uit Zaandam kom. Ik ben sportief, graag actief met vriendinnen, wil de mediawereld in en sta optimistisch in het leven. Het leven is als een verhaal; het gaat er niet om hoe lang het is, maar hoe goed het is. Ik houd ook gewoon van lekker eten. Honger jezelf vooral niet uit en uitzonderingen moeten er wezen.

Vergeet me niet te volgen op Instagram, Facebook voor regelmatige updates, motivatie en inspiratie. En stuur gerust een berichtje voor vragen of opmerkingen naar claire@healthyteacher.nl, die beantwoord ik met plezier voor jou!

1 Comment

  • Reply Het begin van mijn Healthy Teacher blog - Healthy Teacher.nl

    […] About […]

    21 oktober 2015 at 09:38
  • Leave a Reply