Follow:
Personal

Het begin van mijn Healthy Teacher blog

bloggen

Benvenuto! Leuk dat je er bent! Wil je weten waarom ik begonnen ben met bloggen? En wat je kunt verwachten op de allernieuwste website over sport, food en mental health?

Ik ben Claire, 21 jaar en ik studeer Media Informatie Communicatie (MIC). In mijn vrije tijd sport ik, speel ik spelletjes (Kolonisten van Catan), houd ik van lekker koken, onderneem ik leuke uitstapjes met vrienden en sta ik graag op de dansvloer met een spa blauw citroen.

Waarom ben ik deze blog begonnen?

In Nederland zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in voeding, sport en mental health. Je komt als student met een smartphone overal artikelen tegen. Je leest natuurlijk alleen wat je interessant en leuk vindt. Ik begon op gegeven moment na veel lezen, steeds meer te weten te komen over voeding. Van één artikel kan je nooit uitgaan, dus ging ik op zoek naar meerdere artikelen en zo begon ik research te doen.

Ik vond het steeds interessanter worden, welk effect voeding kan hebben op het lichaam. Ik begon mijn eetpatroon aan te passen en zo creëerde ik een nieuwe levensstijl. Mijn passie voor sport heb ik al van jongs af aan. Naast sport en voeding lees ik veel dingen over mental health. Ik ben ook lid van het magazine ‘Psychologie’ en daar staan een heleboel interessante artikelen in. Verder hebben we gelukkig in deze tijd internet en daar lees ik ook  maar al te graag dingen over hoe het nou werkt met ons brein.

Ik ben deze blog begonnen, omdat ik mijn kennis graag met anderen wil delen! Het bloggen motiveert mij extra om gezond te leven (lekker healthy eten), genoeg te sporten en door te gaan.

Wat kun je verwachten op healthyteacher.nl?

Op healthyteacher.nl wordt er wekelijks een interessant artikel gepubliceerd over sport, voeding en mentale gezondheid. Dit kunnen lekkere recepten of fijne work-outs zijn, maar ook diepere artikelen over wat voor invloed zuivel heeft op je lichaam.

Wekelijks op woensdag om 6u publiceer ik een artikel. Als ik extra tijd en inspiratie heb dan komt er een extra artikel online, surprise!

Waar kun je mij volgen?

Niet alleen op deze website kun je mij volgen, maar op meerdere plekken.

Op Instagram kun je mij volgen op healthyteacher_nl. Daar post ik regelmatig foto’s van mijn eten, sport of motivatie. Met mijn account wil ik mijzelf en anderen motiveren en inspireren.

Op Facebook kun je mij volgen op healthyteachernl. Je kunt het liken om op de hoogte te blijven van de nieuwe artikelen op mijn blog. Daarbij deel ik ook leuke en interessante content van andere bloggers.

Als je mij op Bloglovin’ volgt, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen.

Op de hoogte gehouden worden via de mail?

Hieronder kun je je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, waarin ik de populairste artikelen toelicht, maar ook ontvang je informatie rondom een bepaald onderwerp. In de toekomst vind je er ook winacties en andere verassingen.

Als je nog vragen, opmerkingen of feedback hebt dan hoor ik dat graag. Ik hoop dat je evenveel plezier hebt van healthyteacher.nl als ik!

Als er twee wegen zijn, neem dan de moeilijke, want op de gemakkelijke is het meestal dringen.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

* verplichtBronnen: Foto 1

Share:
Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply